Хочу звернутися до вас за дружньою порадою, адже це стосується сімейних відносин. Як мені налагодити стосунки з жінкою після моєї зради? Хочу сказати, що ми начебто все обговорили, почали спочатку, але я все одно не можу відчути від неї взаємності та навіть більше, дружина взагалі не хоче мати ніяких інтимних відносин зі мною. Що порадите?
Проблеми з дружиною, що робити? Як знайти порозуміння?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-12-10 00:26:46
Я взагалі дивуюсь вашій цинічності. Ви що, думали, що це можна так просто пробачити? Ваша жінка взагалі свята, що продовжила з вами шлюб. А те, що не хоче спати з вами у ліжку, то це логічно.
Поделиться32021-12-10 04:14:53
Можливо ваша дружина хоче вам помститися, тому і не підпускає до себе. Ще не будемо виключати набагато гірший варіант розвитку подій - вона захотіла наставити вам роги, тому тримає біля себе, але спить з коханцем.
Поделиться42021-12-10 17:28:25
А хіба неможливо просто зрозуміти, що жінка ображена на вас? Ви хоч уявляєте, скільки болю завдали своєю зрадою. Якщо для вас примирення пройшло легко, то для неї цей етап ще не скінчився, тому що вона відчуває душевну біль.
Чоловіки часто не розуміють чому дружина не хоче сексу https://blog.karpachoff.com/chto-delat- … chet-seksa але відповіді насправді доволі банальні. Я би вам порадив поспілкуватись та знайти в собі розуміння. Раджу вам звернутись до романтики та набратися терпіння, якщо ви хочете відновити шлюб.